KunstOnlineButik.dk - Kunst, malerier, litografier mm.

Om KunstOnlineButik.dk

Kunst til virksomheder, private og kunstforeninger

KunstonlineButik.dk sælger kunst til private kunder, kunstforeninger samt kunst til virksomheder.

Vi insisterer på kvalitet i udbud af kunst. Tillid er nøgleordet for al handel på internettet og det vil fremgå tydeligt i værkbeskrivelsen, hvis et værk er behæftet med skader eller hvis der fx er skåret i teksten på en originallitografisk plakat.

Bestilling og køb

For bestilling af værker eller yderligere information bedes du kontakte Kunstonline.dk:
info@kunstonline.dk
Kunstonline.dk udsender ordrebekræftelse på mail efter at ordren er accepteret.

Betaling sker via netbank
Nordea 2376 — 5905609868

Levering

Den købte vare kan enten afhentes på vor adresse i Morud eller blive sendt. Forsendelsesprisen vil fremgå af den detaljerede side af varen. Hvis du indbetaler beløbet for forsendelsen samtidig med betaling af den købte vare, sender vi automatisk varen til din adresse. Store billeder med glas kan ikke forsendes med Postdanmark. De skal enten afhentes på vores adresse eller der skal aftales en anden fragtmulighed.

Fortrydelsesret

Du kan fortryde købet efter den danske forbrugeraftalelovs § 17. Fortrydelsesfristen er 14 dage. Fristen regnes fra den dag, du har modtaget varen. Det er en betingelse, at det tilbageleverede værk er i samme stand, som da du modtog den. Du skal selv betale porto/fragt ved varens returforsendelse. Fortrydelsesretten gælder ikke for professionelle handlende.

Moms

Hvis intet er anført i beskrivelsen af det enkelte kunstværk, sker salget efter bestemmelserne om brugtmoms, hvor virksomheder ikke kan fratrække momsen. Momsregistrerede købere kan dog vælge at købe til almindelig moms. Dette skal meddeles i forbindelse med ordren. Køber kan derved foretage fradrag for moms.

Ophavsretsloven

Ifølge ophavsretsloven § 25 a skal der opkræves 5% i følgeretsvederlag. Det opkræves af Kunstonline.dk på vegne af kunstnernes organisation Copy-Dan. Der skal ikke svares Copy-Dan afgift, såfremt det enkelte kunstværk koster under kr. 2.238,00. Er kunstneren død, går pengene videre til ægtefælle eller livsarvingerne.